Υπέρ Συλλόγου – Φορέων

Σχετικά αιτήματα:

  • Έγκριση αίτησης του Συλλόγου Γυναικών Δολίχης “Φίλα Ευβιότου” για την παραχώρηση της χρήσης του Γραφείου του Πολιτιστικού Κέντρου Δολίχης με την προϋπόθεση ότι το εκάστοτε διοικητικό συμβούλιο του Συλλόγου Γυναικών θα έχει την ευθύνη για την καθαριότητα της αίθουσας «Τάκη Τσιόγκα», των τουαλέτων wc και του περιβάλλοντα χώρου του Πολιτιστικού Κέντρου. Η δε χρήση του γραφείου από το Σύλλογο Γυναικών θα έχει μεν αποκλειστικό χαρακτήρα, αλλά θα μπορεί να μεταβληθεί με νέα απόφαση του Τοπικού Συμβουλίου. Πρακτ. 2/ Απόφ. 13/ 20.10.14.
  • Στήριξη Πολιτιστικών Εκδηλώσεων (Πανηγύρι – Φεστιβάλ). Διαβιβαστικό Έγγραφο 23.10.14.
  • Επισκευή των δύο υφιστάμενων πάγκων στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου. Εγκατάσταση ενός νέου ώστε να εξυπηρετούνται απόλυτα οι ανάγκες του ερασιτεχνικού πρωταθλήματος. Διαμόρφωση της εισόδου (τσιμεντόστρωση) της δυτικής πλευράς του γηπέδου. Κατασκευή στεγάστρου μεταξύ των δύο κτιρίων των αποδυτηρίων.Πρακτ. 2/ Απόφ. 14/ 20.10.14, Πρακτικό 2/ Απόφ. 2 (22-2) 25.11.2016, Πρακτικό 3/Συνέλευση Κατοίκων/ Απόφ. 13/31-3-2018.
  • Αντιμετώπιση προβλήματος στο εσωτερικό του γηπέδου από τα δέντρα που το περιβάλλουν, οι ρίζες των οποίων καταστρέφουν τον χλοοτάπητα του γηπέδου, εισηγούμενοι την προώθηση του αιτήματος στο Δασαρχείο Ελασσόνας (Πρακτ. 1/ αποφ. 2/29.1.2015).

Υλοποιήθηκαν:                   

  • Παραχωρήθηκε η χρήση της αίθουσας του γραφείου του πολιτιστικού κέντρου στο Σύλλογο Γυναικών Δολίχης “Φίλα Ευβιότου”.
  • Ο Δήμος Ελασσόνας ενίσχυσε οικονομικά το 9οΦεστιβάλ “Περραιβική Τρίπολις” (6/2016) του Πολιτιστικού Συλλόγου με το ποσό των 300 €.
  • Η Αντιδημαρχία Πολιτισμού – Νεολάιας – Τουρισμού – Εθελοντισμού στις αποκράτικες εκδηλώσεις της Καθαράς Δευτέρας 2015, 2016, 2017 και 2018 παρείχε μέρος των εδεσμάτων (φασόλια, ελιές, τουρσί, ταραμοσαλάτα) για την διεξαγωγή της εκδήλωσης.
  • Το αίτημα προς το Δασαρχείο για τα προβλήματα που δημιουργούνται στον χλοοτάπητα του γηπέδου.

Δεν υλοποιήθηκαν:

  1. Η επισκευή των δύο υφιστάμενων πάγκων στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου και η εγκατάσταση ενός νέου. Η διαμόρφωση της εισόδου (τσιμεντόστρωση) της δυτικής πλευράς του γηπέδου και η κατασκευή στεγάστρου μεταξύ των δύο κτιρίων των αποδυτηρίων.
Advertisement