Φωτισμός

Για τους λαμπτήρες εξοικονόμησης ενέργειας, για τους οποίους απαιτείται ειδική διαχείριση ανακύκλωσης, παρακαλούμε να μην τους πετάτε στους κάδους απορριμμάτων αλλά να επικοινωνήστε μαζί μας για την απόρριψή τους.

Ελέγχθηκε το δίκτυο και τα προβλήματά του τόσο για τους υφιστάμενους στύλους όσο και για τους χώρους με μη επαρκή φωτισμό και απαιτείται η επίλυσή τους, ενώ μπορούν να χρησιμοποιηθούν και τα υπάρχοντα φωτιστικά σώματα στις αποθήκες της κοινότητας για ορισμένες περιπτώσεις:

ΦΩΤΙΣΜΟΣ

α) Στο πάρκο “Λιολιάδες”. Ενώ υπάρχει η εγκατάσταση με φωτιστικά περιμετρικά της περιοχής του πάρκου, τα φώτα δεν λειτουργούν.

β) Στο πάρκο ενδιάμεσα από την Εκκλησία και την πλατεία δεν υπάρχει φωτισμός.

γ) Το πάρκο στο “Μετόχι”. Δεν υπάρχουν φωτιστικά σώματα και η περιοχή παραμένει σκοτεινή.

δ) Ο δρόμος από το “Μετόχι” -στο ύψος της οικίας Αθανασίου Γκόγκου- με κατεύθυνση ανατολικά μέχρι και την οικία της Θεοδώρας Τσακνάκη, δεν φωταγωγείται, καθώς δεν υπάρχουν κολώνες της ΔΕΗ με λάμπες.

ε) Στο δημοτικό σχολείο μέχρι πριν λίγα χρόνια οι προβολείς που είναι ήδη εγκατεστημένοι στο χώρο λειτουργούσαν κανονικά και καταναλώναν ηλεκτρική ενέργεια την οποία πλήρωνε η διοίκηση του δημοτικού σχολείου το οποίο καταργήθηκε. Τα τελευταία χρόνια οι προβολείς έχουν απενεργοποιεί. Λύση θα αποτελούσε η σύνδεσή τους με το δημοτικό δίκτυο φωτισμού.

στ) Απέναντι από το σχολείο -κατεύθυνση προς Νότο- από την οικία του Ηλία Λιόλιου μέχρι την οικία του Ηλία Τσακνάκη ο δρόμος δεν φωτίζεται επαρκώς.

ζ) Στο μεγάλο παρτέρι, στην περιοχή των “Σουγλάδων”, το οποίο χωρίζει κατά μήκος τον δρόμο μπροστά από οικίες, υπάρχει πλήρης συσκότιση.

η) Ο δρόμος από Βάια Αστερίου μέχρι και Παπακωνσταντίνου Γεώργιο του Κων/νου,

θ) ο δρόμος από Απόστολο Μαντζάρα μέχρι το Γήπεδο,

ι) ο δρόμος από Στέφανο Γκόγκο μέχρι Θωμά Λιόλιο,

ια) ο δρόμος στη δυτική πλευρά του δημοτικού σχολείου και του παρτεριού απέναντι από το Σπύρο Φωτίου δεν φωταγωγούνται.

ια) Τέλος, η λάμπα στην κολώνα της ΔΕΗ στο δρόμο προς το Μετόχι, στο ύψος της οικίας της Ρούλας Λιόλιου είναι καμένη, όπως και η λάμπα απέναντι από την οικία Τσακνάκη Νικ. Δημητρίου.

Απόφαση 8/ Πρακτικό 1ο/ 25.9.2014.

Advertisements