Θέματα Άρδευσης

Με τις ευχές για καλή επιτυχία στο έργο του και για καλή συνεργασία με την Κοινότητά μας, επισημάνθηκαν προς το νέο Αντιδήμαρχο Άρδευσης κ. Ι. Σαπουνά δύο χρόνια αιτήματα δημοτών της Δολίχης που αφορούν επεκτάσεις του αγωγού άρδευσης:

  1. Επέκταση του αγωγού άρδευσης των γεωτρήσεων “Δραγασιά”, “Τρόχαλο” και “Φουσκίνα”, στην περιοχή του “Κάμπου”. Στο υφιστάμενο δίκτυο συνδέονται οι δύο πρώτες γεωτρήσεις ενώ με τη ζητούμενη επέκταση θα συνδεθεί και η γεώτρηση “Φουσκίνα”. Πρόκειται για μια επέκταση αγωγού 600 μέτρων, η οποία αποτελεί χρόνιο αίτημα δημοτών, καθώς πρόκειται να εξυπηρετήσει μεγάλο αριθμό γεωργών οι οποίοι καλλιεργούν ήδη ή θα καλλιεργήσουν δέντρα (αμυγδαλιές, καρυδιές).
  1. Επέκταση του αγωγού άρδευσης των συνδεδεμένων γεωτρήσεων “Φωτίου”, “Λούκια” και “Στέρνα”, στην περιοχή της “Περάσας”. Στο σημείο των κτηνοτροφικών εγκαταστάσεων του Νικολάου Τζίκα εντοπίζεται βλάβη η οποία κατήργησε την επέκταση του αγωγού μέχρι την κτηνοτροφική εγκατάσταση του Παν. Μαντζάρα, ενώ είναι πιθανόν ο υφιστάμενος αγωγός να έχει βλάβες και σε άλλα σημεία. Το ζητούμενο είναι να πραγματοποιηθεί η επέκταση του αγωγού άρδευσης από τις κτηνοτροφικές εγκαταστάσεις του Γεωργίου Τσακνάκη έως τις κτηνοτροφικές εγκαταστάσεις του Παν. Μαντζάρα (επέκταση περίπου 800 μέτρων).

Δείτε εδώ το σχετικό διαβιβαστικό με τα συνημμένα έγγραφα

 

Advertisement

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s