Συνάντηση με τον Περιφερειάρχη για το νερό της Δολίχης

Επιτροπή της Δολίχης επισκέφθηκε τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κ. Αγοραστό, τη Δευτέρα 29/5/17, 10.00 π.μ., προκειμένου να του κοινοποιήσει δια ζώσης το πρόβλημα της ακαταλληλότητας του πόσιμου νερού της Δολίχης.

Η συζήτηση διεξήχθη σε φιλικό κλίμα και αφού παρουσιάστηκε εκτενώς το θέμα, ο Περιφερειάρχης δήλωσε ότι γνώριζε το πρόβλημα από παλιά και, καθώς πρόκειται για το πολυτιμότερο αγαθό, είναι πρόθυμος για κάθε συνεργασία με το Δήμο Ελασσόνας και τη ΔΕΥΑΕΛ προκειμένου να  βρεθεί άμεσα λύση.

Η επιτροπή της Δολίχης αποτελούνταν από τον Πρόεδρο της Κοινότητας (Ευάγγελο Τσακνάκη), τον Ιερέα (Ιωάννη Βαλιώτη), τον Πρόεδρο του Αθλητικού Ομίλου Δολίχης (Αθανάσιο Γκόγκο), την Πρόεδρο του Συλλόγου Γυναικών (Ευδοκία Λιόλιου), την εκπρόσωπο του Πολιτιστικού Συλλόγου Δολίχης (Ανθή Μαντζάρα) και τον συντοπίτη Πάρη Λιόλιο.
Η ίδια επιτροπή θα επιδιώξει συνάντηση με τον Δήμαρχο Ελασσόνας και τον Πρόεδρο της ΔΕΥΑΕΛ προκειμένου να ζητήσει σαφείς απαντήσεις και ενημέρωση για την πορεία της επίλυσης του προβλήματος.

Advertisement

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s