Πρόεδρος Τοπικού Συμβουλίου Δολίχης

Ευάγγελος Β. Τσακνάκης
Πρόεδρος Τοπικής Κοινότητας Δολίχης
Δολίχη Ελασσόνας Λάρισας 402 00
Τηλ. 24930-92476, 6932486724
Email: tsaknakisv(at)yahoo.gr
Web: http://www.doliche.gr
http://www.perevia.gr

SAM_0590Γεννήθηκε το έτος 1981 και μεγάλωσε στη Δολίχη υποστηρίζοντας την οικογενειακή του γεωργοκτηνοτροφική εκμετάλλευση. Ως Πρόεδρος της Κοινότητας Δολίχης του Δήμου Ελασσόνας (από τη συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιο του Ηρ. Λιόλιου -2014), έχοντας ως γνώμονα τη βελτίωση της καθημερινότητας και της ποιότητας ζωής των δημοτών προέβη στην άμεση ανάλυση του περιβάλλοντος της Κοινότητας, καταγράφοντας τα πλεονεκτήματα, τα μειονεκτήματα και τα προβλήματα. Στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του και της συνεργασίας του με τη Δημοτική Αρχή, ιεραρχεί τις ανάγκες και υποβάλλει τις προτάσεις του Τοπικού Συμβουλίου και τα προβλήματα της Κοινότητας στο Δήμο Ελασσόνας, όπως ορίζεται από το θεσμό του Προέδρου. Η δράση της Τοπικής Αρχής αποτυπώνεται διαρκώς και λεπτομερώς στην παρούσα ιστοσελίδα της Κοινότητας, στην οποία διατυπώνεται και το όραμά του για το μέλλον του Δήμου.

Ολοκλήρωσε Πολιτισμικές Σπουδές (2013) στο Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου και είναι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος Msc «Πολιτική Υγείας και Σχεδιασμός Υπηρεσιών Υγείας». Το 2016 εγγράφηκε στο διαπανεπιστημιακό μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών «Δημιουργική Γραφή» του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου και του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας.

Δημοσιεύσεις:

Έχει δημοσιεύσει στον τύπο τα παρακάτω άρθρα:

Εργάζεται στον Οργανισμό Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (ΟΑΕΔ, ΚΠΑ2 Ελασσόνας) ως εργασιακός σύμβουλος εργοδοτών με κύριο αντικείμενο την απασχόληση και τη διοικητικο-οικονομική υποστήριξη (2015). Η εργασιακή του εμπειρία εκτείνεται στον τομέα της υγείας καθώς έχει εργαστεί ως διασώστης (κάτοχος διπλώματος ΙΕΚ διασώστη) στο Εθνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας -ΕΚΑΒ (2011-2015, Κέντρο Αθηνών). Εργάστηκε, ακόμη, στην Τοπική Αυτοδιοίκηση (ΟΤΑ Α΄ βαθμού) ως υπεύθυνος νέων τεχνολογιών πληροφορικής και επικοινωνίας (κάτοχος διπλώματος ΙΕΚ πληροφορικής με πολυμέσα -multimedia), διοικητικής υποστήριξης και εξυπηρέτησης δημοτών (2002-2010).

Έχει διατελέσει Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Δολίχης «Η Τριπολίτιδα» (2010-2012), διοργανώνοντας, μεταξύ άλλων, το 3ο Φεστιβάλ και 4ο Φεστιβάλ «Περραιβική Τρίπολις», με τη συμμετοχή κορυφαίων επιστημόνων. Παραμένει, ακόμη, ενεργό μέλος του Πολιτιστικού Συλλόγου Δολίχης, συμμετείχε ως μέλος στο διοικητικό συμβούλιο του Συλλόγου Πολιτισμολόγων Θεσσαλίας (2014-2017) και είναι μέλος του Ομίλου Φίλων Θεσσαλικής Ιστορίας. Με δική του πρωτοβουλία, εθελοντικά, ανέπτυξε τον ιστότοπο www.perevia.gr για ενημέρωση των επισκεπτών σχετικά με θέματα κυρίως πολιτισμού και τουρισμού της επαρχίας Ελασσόνας.

Είναι παντρεμένος με τη Μαρία Δρυστέλλα.

Advertisements