Σχετικά με τους Δασικούς Χάρτες

Επείγουσα Ανακοίνωση:

Για τις περιπτώσεις της Δολίχης, στις οποίες τα κτήματα που έχουν διανεμηθεί από τον αναδασμό χαρακτηρίζονται ως δασικές εκτάσεις, πρέπει να ακολουθηθούν από τους ιδιοκτήτες τα παρακάτω βήματα:

  1. Η προθεσμία υποβολής αντιρρήσεων υποβάλλεται στο Δασαρχείο Ελασσόνας μέχρι 12/06/2017.
  2. Για να υποβληθεί η αντίρρηση, όμως, θα πρέπει να υποβληθεί βεβαίωση παροχής στοιχείων για το αγροτεμάχιο από τη Δ/νση Πολιτικής Γης (Θεοφράστους και Καλλισθένους, Λάρισα, τηλ 2413-511261).
  3. Επειδή, η ανωτέρω βεβαίωση θα εκδοθεί από την αρμόδια Υπηρεσία τουλάχιστον 6 μήνες μετά την αίτηση, θα πρέπει να υποβληθεί μια αίτηση στη Δ/νση Δασών Λάρισας (Σωκράτους 103, 2410-554665) για Διόρθωση Πρόδηλου Σφάλματος, η οποία γίνεται και ηλεκτρονικά (με κωδικούς taxis) στο σύνδεσμο: https://www.ktimanet.gr/CitizenWebApp/InfoDasikaAit_Page.aspx

Προσοχή, η αίτηση Διόρθωσης Πρόδηλου Σφάλματος δεν αντικαθιστά την Αντίρρηση κατά του περιεχομένου του δασικού χάρτη, είναι όμως απαραίτητο να υποβληθεί για κατοχύρωση της διαδικασίας τακτοποίησης των κτημάτων που χαρακτηρίζονται δασικά.

Η Αντίρρηση θα υποβληθεί στο αρμόδιο τμήμα του Δασαρχείου Ελασσόνας όταν θα έχει εκδοθεί η βεβαίωση από τη Διεύθυνση Πολιτικής Γης (και έως τότε ενδεχομένως να έχει πάρει παράταση η προθεσμία υποβολής αντιρρήσεων).

Advertisement

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s