Ευχαριστήρια επιστολή και απολογισμός του απερχόμενου προέδρου της κοινότητας Δολίχης

Αγαπητές και Αγαπητοί,
Δολιχαίες, Δολιχαίοι,
Συνδημότισσες, Συνδημότες,
Φίλες και Φίλοι,

Θέλω να σας ευχαριστήσω για τη συνεργασία και για τη συμβολή σας στην ομαλή πορεία που διήνυσε το τοπικό συμβούλιο κατά την τελευταία δημοτική περίοδο.

Οι λόγοι που με οδήγησαν και συνεχίζουν να προκαλούν το ενδιαφέρον μου για συμμετοχή στο συμβούλιο της κοινότητας αφορούν στην επί τόπου εστίαση των προβλημάτων της Δολίχης και στον αγώνα για την επίλυσή τους. Κάποια θέματα ίσως να μην τα χειρίστηκα σωστά. Θέλω να σας διαβεβαιώσω, όμως, ότι τα κίνητρά μου ώστε να συμμετέχω στα κοινά πηγάζουν μονάχα από την αγάπη μου για το χωριό. Εσείς, με σύμβουλο και τον χρόνο, θα κρίνετε αν ανταποκρίθηκα όπως έπρεπε στις υποχρεώσεις που απέρρεαν από τη θέση του προέδρου της κοινότητας.

Στον απολογισμό για τη δημοτική περίοδο 9.2014 – 8.2019 (σελ. 73) που δημοσιεύω, αναλύεται η υφιστάμενη κατάσταση της κοινότητας σε όλους τους απαιτούμενους τομείς και στη συνέχεια, ανά κατηγορία, αποτυπώνονται οι εισηγήσεις του τοπικού συμβουλίου, οι οποίες αποτελούν τους στόχους της κοινότητας, δηλαδή απαντώνται τα ερωτήματα «πού είμαστε και πού θέλουμε να πάμε;», καθώς και μέχρι που, τελικά φθάσαμε. Οι τρόποι για να επιτευχθούν οι στόχοι (πώς θα πάμε;) ορίζονται στη συνέχεια των απαντήσεων των δύο πρώτων ερωτημάτων και σχετίζονται με τα κίνητρα, κυρίως, των μελών της τοπικής και δημοτικής Αρχής, αλλά και με τη λειτουργία των δημοτικών Υπηρεσιών.

Οι ενεργοί σύνδεσμοι (links) διατρέχουν όλο το κείμενο και στο τέλος περιλαμβάνονται οι σύνδεσμοι προς όλες τις αποφάσεις, στα πρακτικά του τοπικού συμβουλίου και σε ορισμένα έγγραφα εισερχόμενης και εξερχόμενης αλληλογραφίας.

Ευχαριστώ τα μέλη του τοπικού συμβουλίου για τη συμμετοχή τους στις συνεδριάσεις και για την εκτέλεση των καθηκόντων τους. Ευχαριστώ τον δήμαρχο και τα μέλη της δημοτικής Αρχής για τη συνεργασία.

Ευχαριστίες οφείλω και σε όλο το προσωπικό του Δήμου και των Υπηρεσιών του για την άψογη συνεργασία και την εξυπηρέτηση σε ζητήματα που αφορούσαν την κοινότητά μας.

Στο νέο τοπικό συμβούλιο εύχομαι καλή επιτυχία και να συνεχίσει να εργάζεται για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των δημοτών.

Με εκτίμηση,
Ευάγγελος Β. Τσακνάκης

Δείτε το σχετικό αρχείο (μορφή e-book) εδώ: ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΔΟΛΙΧΗΣ (Πού είμαστε; Που και Πως θα Πάμε;)

  report-cover

Advertisement

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s