Ξενάγηση στη Δολίχη

Φιλοξενήθηκαν σήμερα, 14.9.17, οι εκδρομείς της εθελοντικής δράσης «Περπατάμε και γνωρίζουμε τον τόπο μας», με επικεφαλής την αντιδήμαρχο Πολιτισμού Αλεξάνδρα Τσιαντέ, την πρόεδρο της κοινότητας Ελασσόνας Ασπασία Χατζηβασίλη και την Βίκη Παγγέα.

Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά το βυζαντινό ναό και το λαογραφικό μουσείο. Για τον αρχαιολογικό χώρο του Καστριού Δολίχης ενημερώθηκαν μέσα από ειδικό έντυπο.

Από τον πολιτιστικό σύλλογο Δολίχης προσφέρθηκαν νερά, αναψυκτικά και γλυκά.

Ο πρόεδος της Κοινότητας Ευάγγελος Τσακνάκης σε έναν ουσιαστικό διάλογο που έκανε με την αντιδήμαρχο Πολιτισμού συζήτησε την αναγκαιότητα σύνδεσης του Ολύμπου, των αρχαιολογικών χώρων, των μουσείων, των βυζαντινών μνημείων, των ιερών μονών και της ιστορίας, αρχαίας και νεότερης, για την παραγωγή ενός ιδιαίτερου πολιτισμικού προϊόντος που θα παράγεται στο κέντρο της Ελασσόνας προς όφελος ολόκληρης της επαρχίας.

Advertisement

One thought on “Ξενάγηση στη Δολίχη

  1. Μετά την υπογραφή της σύμβασης ο Δήμαρχος Ελασσόνας κ. Ευαγγέλου έκανε την ακόλουθη δήλωση:

    «Ένα πολύπαθό και σημαντικό έργο για την Ελασσόνα ξεκινάει. Μετά από προγραμματισμένες ενέργειες καταφέραμε να εξασφαλίσουμε την χρηματοδότηση και έτσι το Κέντρο Τουριστικής Προβολής σε λίγους μήνες θα αποτελεί ένα ακόμα εργαλείο που θα συμβάλει στην αναβάθμιση του πολιτιστικού και τουριστικού προϊόντος του Δήμου».

    http://www.elassonanews.gr/%CE%AD%CF%80%CE%B5%CF%83%CE%B1%CE%BD-%CE%BF%CE%B9-%CF%85%CF%80%CE%BF%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%AD%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF-%CE%BA%CE%AD%CE%BD%CF%84%CF%81%CE%BF-%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%81/

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s